Головна / Прес-центр / Новини компанії / Як заспокоїти нерви і впоратися з безсонням? Фахівці радять Меновален!

Новини компанії
Як заспокоїти нерви і впоратися з безсонням? Фахівці радять Меновален!

10.04.2013

Як заспокоїти нерви і впоратися з безсонням? Фахівці радять Меновален!

10 квітня 2013 в прес-центрі КP.UA відбулася онлайн-конференція на актуальну тему "Як бути в гармонії з собою?"

Що допоможе впоратися з неврозами? Чи може нашкодити прийом снодійних засобів? На ці та інші запитання читачів «Комсомольської Правди» , «Здоров`я України» і ZdravoE відповів керівник відділу інформаційного аналізу Інституту геронтології АМН України, експерт в галузі клінічної нейро- та психофармакології Сергій Георгійович Бурчінснкій.

Як з`ясувалося, розлади сну, настрою, такі проблеми, як тривожність, дратівливість, невмотивоване занепокоєння можна усунути за допомогою прийому м`яких заспокійливих на рослинній основі.

Яскравим представником цієї групи препаратів є препарат Меновален, що володіє м`якою седативною дією. Меновален виробляють за допомогою унікальної технології, розробленої вченими Борщагівського хімікофармацевтичної заводу (БХФЗ). Препарат створений на основі двох рослин - валеріани і м`яти перцевої, поєднаних в ліпофільному комплексі: саме він забезпечує високу біодоступність і безпечність препарату. Меновален знижує підвищену збудливість і дратівливість, полегшує процес засинання, нормалізує структуру сну і забезпечує його достатню його тривалість.

І медичні фахівці, і пацієнти погодяться з тим, що після курсу Меновалену життя налагоджується в буквальному сенсі слова. Що стосується тривалості прийому Меновалену, з заспокійливої метою рекомендують приймати по 1-2 капсулі 3 рази на день за 30 хв до їди. Якщо на першому місці - проблема зі сном , прийміть 1-2 капсули одноразово за 1-1,5 години до відходу до сну. Тривалість лікування встановлює лікар індивідуально , але зазвичай вона складає 3-4 тижні. Якщо протягом двох тижнів ваш душевний стан не покращився, варто проконсультуватися з лікарем.

Повний запис конференції дивіться на нашому сайті в розділі "відео".