Головна / Прес-центр / Новини компанії / Участь ПАO НВЦ «Борщагівський ХФЗ» у виставці CPHI Worldwide 2013

Новини компанії
Участь ПАO НВЦ «Борщагівський ХФЗ» у виставці CPHI Worldwide 2013

11.11.2013

Участь ПАO НВЦ «Борщагівський ХФЗ» у виставці CPHI Worldwide 2013

У період з 22 по 24 жовтня 2013 у Франкфурті (Німеччина) пройшла одна з найбільших міжнародних виставок фармацевтичної промисловості - The International Convention on Pharmaceutical Ingredients and Intermediates Worldwide (CPhI Worldwide). Вона зібрала виробників лікарських засобів , фармакологів і представників промислового сектора - свої стенди на ній представили понад 2 300 експонентів. Участь у роботі виставки взяли представники ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ».

Цього року майданчик виставки була поділена на дев`ять тематичних розділів, які представляють усі галузі виробництва фармацевтичних інгредієнтів. У рамках CPhI Worldwide пройшли три головних події: ICSE Europe, P- MEC і InnoPack, які фокусують увагу на конкретних секторах фармацевтичної промисловості та надають відвідувачам та учасникам виставки додаткові можливості для взаємодії та ведення бізнесу. ICSE (the International Contract Services Exhibition) являє собою міжнародну виставку контрактних послуг у фармацевтичній промисловості; P- MEC ( the Pharmaceutical Machinery&Equipment Convention) - виставку фармацевтичного обладнання і InnoPack (Innovative Packaging ) міжнародну спеціалізовану виставку інновацій в області упаковки для фарміндустрії.

ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ » щороку бере участь у виставках CPhI Worldwide, ділових зустрічах, які проходять в рамках цього заходу.

Участь у виставці CPhI Worldwide сприяє розширенню ділових контактів не лише в країнах СНД, а й країн Західної та Східної Європи, Азії, Америці та багатьох інших. CPhI Worldwide дає можливість ознайомитися зі світовими тенденціями розвитку фармацевтичної галузі в цілому, виявити актуальні, цікаві теми, знайти перспективні розробки, які будуть цікаві для впровадження на вітчизняному ринку.

Настільки масштабний захід дозволяє гідно представити ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ» всі технологічні можливості, в тому числі і власні розробки препаратів, що є результатом багаторічної праці фахівців науково -дослідного центру Борщагівського ХФЗ. Стенд « Борщагівського ХФЗ», став втіленням девізу підприємства - «Мистецтво сучасної фармації».

BCPP-13-2
BCPP-13-3
BCPP-13-4
BCPP-13-5
BCPP-13-6