Головна / Прес-центр / Новини компанії / БХФЗ будує нову дільницю виробництва таблеток і капсул

Новини компанії
БХФЗ будує нову дільницю виробництва таблеток і капсул

03.08.2017

БХФЗ будує нову дільницю виробництва таблеток і капсул

ПАТ «Науково-виробничий центр «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» збільшує потужності та модернізує існуючий цех з виробництва таблеток і капсул. Саме ці форми випуску становлять найбільшу частку в продуктовому портфелі підприємства та є перспективними з огляду на розширення ринків збуту.

 

Запуск нової дільниці запланований на 2019 рік. Її потужність складе 500 млн таблеток і капсул на рік, що дозволить в цілому збільшити виробництво цих лікарських форм майже на 30%.

 

Будівництво нової дільниці розпочалося 2016 року. Наразі вже зведено корпус і проводиться тендер на нове обладнання. Проект реалізується за рахунок власних інвестицій БХФЗ.

 

Розширення виробничих потужностей вимагає нових складських приміщень. Тому поруч із новою ділянкою планується встановити великий склад продукції на 5 000 палето-місць. Роботи з його облаштування також повинні завершитись у 2019 році.

 

Раніше, у 2015 році, були введені в експлуатацію дві нові дільниці: з виробництва стерильних антибіотиків та дільниця фітовиробництва. Над їх проектами працювали спеціалісти із Чехії та Німеччини. А 2014 року запустилася нова лінія з виробництва таблеток «Алохол» потужністю 300 млн таблеток на рік.