Головна / Прес-центр / Новини компанії / Українські ЗМІ та науковці відвідали «Борщагівський ХФЗ»

Новини компанії
Українські ЗМІ та науковці відвідали «Борщагівський ХФЗ»

26.10.2017

Українські ЗМІ та науковці відвідали «Борщагівський ХФЗ»

БХФЗ відкрив свої двері для представників українських національних, ділових і професійних ЗМІ та науковців. Гості побачили лінію виробництва сиропів, суспензій та інших рідких лікарських форм. Саме тут виробляють відомі батькам і дітям «Ліки Ведмедика БО».

 

Олександр Маринін, директор з виробництва та реконструкції БХФЗ, продемонстрував журналістам італійське обладнання, яке встановлене на дільниці. «Ми купуємо обладнання високої якості європейського виробництва, зокрема з Італії, Німеччини», – додав Олександр Маринін. Він також розповів про європейські вимоги Належної виробничої практики (GMP), яким відповідає виробнича лінія БХФЗ.

 

Після екскурсії керівництво БХФЗ поділилося результатами роботи компанії та планами на майбутнє. Учасників запевнили, що продаж власних препаратів у Європі – це тільки початок на шляху освоєння інших закордонних ринків. Сьогодні лікарські засоби БХФЗ можна зустріти в Латвії, Литві, Боснії, Сербії, Хорватії, В’єтнамі, Грузії та країнах СНД.

 

БХФЗ відкритий не тільки для представників ЗМІ, а також запрошує лікарів і студентів профільних спеціальностей, які можуть побачити зсередини, як виглядає сучасне фармацевтичне виробництво.