Головна / Прес-центр / Новини компанії / ПАТ НВЦ "БОРЩАГІВСЬКИЙ ХФЗ" в черговий раз взяв участь у роботі 27-ої Міжнародної спеціалізованої виставки фармацевтичної промисловості CPhl Worldwide 2016

Новини компанії
ПАТ НВЦ "БОРЩАГІВСЬКИЙ ХФЗ" в черговий раз взяв участь у роботі 27-ої Міжнародної спеціалізованої виставки фармацевтичної промисловості CPhl Worldwide 2016

23.10.2016

ПАТ НВЦ "БОРЩАГІВСЬКИЙ ХФЗ" в черговий раз взяв участь у роботі 27-ої Міжнародної спеціалізованої виставки фармацевтичної промисловості CPhl Worldwide 2016

З 4 по 6 жовтня 2016 року в Барселоні пройшов всесвітньовідомий спеціалізований форум-виставка в галузі фармацевтики, який є найбільш очікуваним серед представників галузевої індустрії. Як і зазвичай, виставка була присвячена останнім тенденціям розвитку фармаринку: інноваціям у виробництві активних фармацевтичних інгредієнтів та готових лікарських форм, технологічного обладнання та логістики. Корисність даної події важко переоцінити, тому що це справжня професійна платформа, на якій всі учасники мали можливість обговорити глобальні проблеми сучасного стану фармацевтичної промисловості, визначити перспективи та напрямки розвитку, обмінятись досвідом, знайти потенційних партнерів.

Аудиторія виставки налічувала в цьому році вже більш ніж 35 тисяч делегатів майже із 2 тисяч компаній зі 150 країн. Серед них були присутні виробники готової продукції, співробітники лабораторій, постачальники сировини, медичні працівники, оптові покупці, ритейлери, а також представники великих міжнародних аптечних мереж.

Цьогорічний форум представив найрізноманітніші нові види готової продукції та сировини, вдосконалені технологічні лінії з виробництва, переробки та фасування. Інформація, отримана від провідних лідерів фармації безумовно дасть можливість кожному з учасників зробити нові кроки до розвитку власного бізнесу та сприятиме розширенню міжнародного співробітництва. Вдала локація та зручне розташування на виставці створили зручну атмосферу для плідного спілкування та ознайомлення. Численні дискусії та виступи, в яких наша команда брала участь, познайомили нас з мейнстримом розвитку галузі та сприяли розумінню майбутніх потреб ринку. У відкритих експозиціях найвідоміших та потужних світових фармацевтичних компаній можна було ознайомитись з найновішими препаратами, розробками та технологіями.

Для ПАТ НВЦ "БОРЩАГІВСЬКИЙ ХФЗ", як для українського виробника, визначною подією форуму стала дискусія на тему «Європейський вектор для української фармаіндустрії: виклики чи можливості?». В численному колі вітчизняних відвідувачів та європейських експертів було обговорено останні зміни законодавчого регулювання в фармацевтичній сфері України. Насамперед, серйозним дискусійним питанням стало обговорення спрощеної процедури реєстрації лікарських засобів, які надходять із країн, що мають жорстку регуляторну систему.

Цікаві зустрічі та переговори загалом виправдали наші очікування від виставки та вкотре підтвердили, що наше виробництво відповідає європейським стандартам, є конкурентоспроможним та перспективним.

Для нашої команди це був, без перебільшення, цікавий та корисний досвід, який стане для нас новою рушійною силою для розвитку та вдосконалення.