Головна / Прес-центр / Новини компанії / ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ» взяв участь у галузевій виставці VET Middle East 2015 (Дубай, ОАЕ)

Новини компанії
ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ» взяв участь у галузевій виставці VET Middle East 2015 (Дубай, ОАЕ)

20.03.2015

ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ» взяв участь у галузевій виставці VET Middle East 2015 (Дубай, ОАЕ)

Фармацевтичне підприємство європейського рівня, ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ» взяв участь в одній з найбільших ветеринарних виставок на Близькому Сході VET Middle East  2015, що відбулася 16-18 березня (Дубай, ОАЕ). Цього року  компанія вперше брала участь в заході такого рівня та стала єдиним представником українського ринку ветеринарних препаратів. 


VET Middle East  сфокусована на зростаючому ветеринарному ринку Близького Сходу. Експозиція об’єднала на єдиній платформі провідних міжнародних виробників і постачальників продуктів та послуг ветеринарної промисловості. Цього року більш як 220 місцевих і міжнародних компаній представили  понад 850 інноваційних продуктів. Одночасно з виставкою проходила конференція, на якій обговорювалися сучасні технології у ветеринарії та тваринництві.


Участь ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ» в якості експонента  надала можливість презентувати власні продукти ветеринарної медицини та посприяла налагодженню нових ділових взаємовідносин з партнерами.