Головна / Прес-центр / Новини компанії / Кардіопрепарат Кратал: 10 років сердечних перемог

Новини компанії
Кардіопрепарат Кратал: 10 років сердечних перемог

28.02.2013

Кардіопрепарат Кратал: 10 років сердечних перемог

27 лютого відбулася онлайн прес-конференція на тему « Як почути своє серце?». У ній взяли участь медичні фахівці, представники Борщагівського хімфармзаводу і мас -медіа.

На запитання читачів та журналістів відповідали провідні лікарі галузі, а також представник компанії-виробника кандидат медичних наук Куцина Галина Олексіївна. Природно, що в центрі уваги присутніх виявився препарат Кратал.

Кратал - лікарський засіб на натуральній основі, який заслужив визнання як лікарів, так і пацієнтів протягом 10 років. Унікальність Краталу полягає в різноскерованості терапевтичної дії, яка забезпечується його складом: екстракти глоду і пустирника в поєднанні з амінокислотою таурином. Формула препарату була розроблена 20 років тому і з тих пір її ефективність не піддавалася сумніву. Так, Кратал з успіхом застосовується в комплексному лікуванні при серцево-судинних захворюваннях, в монотерапії - при вегето-судинної дистонії, при підвищеній стомлюваності і нервозності.

Представники Борщагівського хіміко -фармацевтичного заводу також анонсували нову форму препарату - «Кратал для дітей», яку незабаром можна буде побачити в аптеках.