Головна / Прес-центр / Новини компанії / БХФЗ взяв участь у виставці Interpack 2017 у Дюссельдорфі

Новини компанії
БХФЗ взяв участь у виставці Interpack 2017 у Дюссельдорфі

15.05.2017

БХФЗ взяв участь у виставці Interpack 2017 у Дюссельдорфі

ПАТ «НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод»  взяв участь у найбільшій виставці технологічного обладнання та упаковки Interpack 2017 у Дюссельдорфі (Німеччина).

 

Метою візиту був підбір устаткування для поточних та майбутніх проектів, ознайомлення зі світовими тенденціями, інноваціями.

 

Виставка, що проходила в травні 2017 року, об’єднала 170 000 відвідувачів з 190 країн світу. У 18-ти павільйонах можна було побачити обладнання для упаковки та виробничі лінії від понад 2000 учасників.

 

«Більше 15 років ми беремо участь у виставках Interpack. Цього року обирали лінію для фасування та пакування таблеток і капсул. Наші вимоги: швидкість, потужність, беззаперечна якість роботи. Вибір устаткування – це поетапна робота. На попередній виставці, три роки тому, підбирали грануляційну лінію для виробництва таблеток та капсул. Спілкувались зі всіма виробниками, порівнювали представлені ними варіанти такого обладнання. Потім – відвідали ряд підприємств Європи, де встановлене аналогічне обладнання, знайомились з нюансами роботи та зупинились на одному варіанті. І, як результат – на виставці цього року узгодили останні деталі  контракту з виробником та готуємось до його підписання», – коментує Директор з виробництва та реконструкції БХФЗ Олександр Маринін.

 

До кінця 2018 року в БХФЗ заплановано 317 млн грн інвестицій в модернізацію виробництва.