Головна / Прес-центр / Новини компанії / БХФЗ взяв участь у ветеринарній конференції HARDVET

Новини компанії
БХФЗ взяв участь у ветеринарній конференції  HARDVET

24.09.2019

БХФЗ взяв участь у ветеринарній конференції HARDVET

11–14 вересня 2019 року ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ» презентував свою продукцію на другій ветеринарній конференції HardVet, що проходила у м. Харків.

Конференція об’єднала більш ніж 400 учасників з різних куточків країни; 26 авторитетних лекторів, з яких близько половини були іноземними практиками та науковцями. Останні, окрім доповідей, провели 40 годин майстер-класів. Активну роботу проводили представники відомих вітчизняних та зарубіжних брендів і компаній з Франції, США, Канади, Італії, Чехії, України. Все це відбувалося на одній великій локації стадіону «Металіст».

ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ» був представлений окремим стендом з власною продукцією ветеринарного спрямування: проведено понад 70 зустрічей з фахівцями ветеринарної медицини; отримано позитивні відгуки про якість і дієвість препаратів; від організаторів вручено листи-подяки за вагомий внесок у розвиток вітчизняної ветеринарії.

«Порівняно з першою конференцією – рівень значно зріс. Були запрошені кваліфіковані лектори з багатьох Європейських країн: Франції, Польщі, Чехії, Іспанії, Молдови, РФ. Робота постійно кипіла не тільки на стендах і на п’яти секціях, а й під час короткочасних перерв та кава-брейків. Усі учасники відчували себе у дружній і затишній атмосфері та були з посмішками на обличчях. Звісно, окрема подяка організаторам, які ефективно забезпечили налагодження комунікацій між спеціалістами ветеринарної медицини, власниками тварин, представниками кінологічних і філінологічних клубів та виробниками продукції для дрібних домашніх тварин.

Зрозуміло, що для успішної конкуренції на ринку, слід доносити інформацію про продукти, їхню дієвість, переваги над аналогами тощо. Без цього – ніяк. Саме тому, участь у таких заходах для нас, як для виробника високоякісних ветеринарних препаратів – крок вперед. Це дає можливість рекламувати як власний бренд, так і тримати руку на пульсі сучасних тенденцій розвитку ветеринарної фармакології. Ще одним з позитивів таких заходів є можливість обговорення питань, щодо створення нових актуальних препаратів і підготовка ветеринарного ринку до виходу новинок, які розробляються нашим підприємством. Дуже дієвими є виступи з науково обґрунтованими тих чи інших продуктів -доповідями практичного застосування. Відомо, що в Європі найкращу ветеринарну продукцію виробляють саме фармацевтичні компанії, а не суто ветеринарні. Фахівці, знаючи цю тенденцію, залюбки приймають запрошення для відвідування нашого підприємства та на власні очі бачать можливості та високі стандарти виробництва ПАТ НВЦ «Борщагівського ХФЗ», підтверджуючи вислів Омара Хаяма: «Ніколи не дозволяйте Вашим вухам повірити в те, чого не бачили Ваші очі». На сьогодні, в Україні існує всього три фармацевтичні заводи, що виробляють препарати ветеринарної медицини, а для дрібних тварин – лише два: наше підприємство та Корпорація «Артеріум».

На виставці, в рамках міжнародної конференції Hardvet, представники нашого Заводу презентували наступні препарати: Бутолар-зоо, Мегенсан, Ветмеколь, Отодерм (вперше в оновленій формі), Цефтріаксон, СТОПінфекцію-100, про які отримали багато позитивних відгуків. Наприклад, Мегенсан зацікавив не тільки практикуючих лікарів ветеринарної медицини, а й керівників кінологічних та філінологічних клубів і центрів. Останні вказували на те, що досить часто у рамках виставкових рингів трапляються неприємності, пов’язані з пошкодженнями цілісності шкіри тварин і необхідно швидко та ефективно обробити рану. Тут стає в нагоді Мегенсан. До нас, навіть, звертались колеги із інших країн з пропозицією співпраці та випуску тих чи інших препаратів для дрібних тварин. Однією з переваг ветеринарних препаратів Заводу є їхня унікальність, як в Україні так і за її межами.

Можливості розвитку ветеринарної продукції, які ми отримали завдяки Hardvet, безумовно, є дуже перспективними. Фахівці ветеринарної медицини дізналися більше про ПАТ НВЦ «Борщагівського ХФЗ», високо оцінили продукцію та тепер зможуть її впевнено рекомендувати», – коментує Розумнюк А.В, провідний фахівець з питань ветеринарної медицини