الرئيسية / БХФЗ взяв участь у ветеринарній конференції HARDVET

БХФЗ взяв участь у ветеринарній конференції  HARDVET

24.09.2019

БХФЗ взяв участь у ветеринарній конференції HARDVET

11 – 14 вересня 2019 року ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ» представив свою продукцію на другій ветеринарній конференції HARDVET , що пройшла у Харкові.

Конференція об’єднала 300 учасників з різних куточків країни;  більш як 30 лекторів; 20 годин майстер-класів; представники відомих брендів та компаній на одній локації.

ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ»  був представлений окремим стендом з власною продукцією ветеринарного спрямування ; проведено 70 зустрічей з фахівцями ветеринарної медицини; отримано позитивні відгуки про якість препаратів; від організаторів вручено листи-подяки.

«Порівняно з першою конференцією  рівень значно виріс. Були запрошені кваліфіковані лектори з багатьох Європейських країн : Франції, Польщі, Чехії та Іспанії. Робота постійно кипіла, усі були задоволені з посмішками на обличчі. Язик не повернеться сказати щось погане, все пройшло на вищому рівні, звісно, окрема подяка організаторам. Щоб конкурувати успішно на ринку, потрібно доносити людям інформацію про продукт, без цього – ніяк, а тому участь у таких заходах для нас -  крок вперед. Можливість показати себе і подивитись на інших. У Європі найкращу ветеринарну продукцію виробляють саме фармацевтичні компанії, а не суто ветеринарні. Нашим ветеринарам відома ця тенденція, особливо тим хто побував у нас на підприємстві та бачив можливості, високі стандарти виробництва, що ми можемо запропонувати. В Україні існує всього три фармацевтичні заводи, що виробляють ветеринарні препарати, а для дрібних тварин лише два – БХФЗ та ARTERIUM. 

На Hardvet, ми представили такі препарати, як:  Бутолар-ЗОО, Мегенсан, Ветміколь, Отодерм, Цефтріаксон, що отримали багато позитивних відгуків. Наприклад  Мегенсан найбільше зацікавив «собачі клуби», адже досить  часто у рамках виставок  трапляється така неприємність, коли тварина отримує пошкодження  і необхідно швидко та ефективно  обробити рану.  До нас навіть звертались колеги із інших країн з пропозицією співпраці  та випуску  тих чи інших препаратів для дрібних тварин. Тому що ми створюємо унікальні препарати в Україні, а той же Мегенсан , так і взагалі - одні у світі.

 Можливості,  що ми отримали завдяки Hardvet,  безумовно оцінюю дуже позитивно. Фахівці ветеринарної медицини  дізналися більше про БХФЗ, високо оцінили продукцію та тепер зможуть її впевнено використовувати в своїй практиці,  - коментує Розумнюк А.В, провідний фахівець з питань ветеринарної медицини.