Головна / Прес-центр / Новини компанії / ЗАТ НВЦ 'БХФЗ' встановлює відсоткову ставку за облігаціями серії А в розмірі 27,6 % річних

Новини компанії
ЗАТ НВЦ 'БХФЗ' встановлює відсоткову ставку за облігаціями серії А в розмірі 27,6 % річних

17.12.2009

ЗАТ НВЦ 'БХФЗ' встановлює відсоткову ставку за облігаціями серії А в розмірі 27,6 % річних

Закрите акціонерне товариство Науково-виробничий центр „Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод” встановлює на 20-23 процентні періоди відсоткову ставку в розмірі 27,6 % річних за облігаціями серії А.

Як повідомила Генеральний директор заводу Людмила Безпалько, на початку лютого 2010 року планується початок розміщення облігацій серед інвесторів, які виявлять зацікавленість у придбанні облігацій. В даний час ми займаємось введенням наших облігацій у лістинг на біржі ПФТС, а також отриманням рейтингу від агентства 'Кредит-Рейтинг'. На лютий ми плануємо проведення роад-шоу, на якому представимо інвесторам облігації БХФЗ. В умовах дефіциту на українському ринку облігацій надійних інвестиційно привабливих підприємств з високим кредитним рейтингом, а також невеликого об’єму емісії (19 мільйонів гривень), ми впевнені у вдалому розміщенні навіть попри економічну кризу – наголосила пані Безпалько.

Для довідки: ЗАТ НВЦ 'Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод' є одним з провідних виробників ліків в Україні. За 9 місяців 2009 року чистий дохід БХФЗ виріс на 23,7 % до 262,5 мільйонів гривень, чистий прибуток за 9 місяців 2009 року виріс на 76 % і складає 32,2 мільйонів гривень.