Головна / Прес-центр / Новини компанії / Коментар ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ» щодо закупівель лікарського засобу Цефопектам

Новини компанії
Коментар ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ»  щодо закупівель лікарського засобу  Цефопектам

06.01.2017

Коментар ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ» щодо закупівель лікарського засобу Цефопектам

6 січня 2017 року в мережі фейсбук була поширена інформація про закупівлю в грудні 2016 року препарату Цефопектам (виробництва ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ») Державною установою «Інститут серця Міністерства охорони здоров`я».

Доводимо до відома всіх заінтересованих осіб, що ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ» дійсно є виробником препарату Цефопектам (порошок для розчину для ін’єкцій: 1 г. цефоперазон – 1 г. сульбактам), та реалізує даний препарат для оптових компаній та закладів охорони здоров`я за ціною не вище 65 грн. з ПДВ за один флакон.

ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ» всіляко підтримує державні ініціативи по здійсненню закупівель лікарських засобів через систему публічних електронних закупівель ProZorro та кроки уряду у напрямку здешевлення лікарських засобів шляхом запровадження референтних цін та реімбурсації.

 

Про ПАТ «НВЦ «Борщагівський ХФЗ»

Перше в Україні фармацевтичне підприємство, що повністю впровадило європейські та міжнародні стандарти у сфері якості (GMP, ISO 9001), дистрибуції (GDP), екологічного менеджменту (ISO 14001), енергоменеджменту (ISO 50001), охорони здоров’я та безпеки праці персоналу (OHSAS 18001), а також соціальної відповідальності (SA 8000).

Входить у двадцятку найбільших фармвиробників України. Середньоспискова чисельність 818 працівників. Річна виробнича потужність усіх 5 основних цехів, кожен з яких повністю відповідає GMP стандартам, складає 1,7 млрд таблеток і капсул, 64 млн флаконів стерильних і нестерильних антибіотиків та сиропів, 5 млн туб.

Виробничі лінії укомплектовані інноваційним високотехнологічним обладнанням провідних європейських компаній. З 2015 року підприємство поставило завдання значно знизити обсяги споживання природного газу для основного виробництва і перейти на використання альтернативних джерел енергії.