Головна / Прес-центр / Новини компанії / БХФЗ ПІДТВЕРДИВ КРЕДИТНИЙ РЕЙТИНГ НА РІВНІ UAАА+

Новини компанії
БХФЗ ПІДТВЕРДИВ КРЕДИТНИЙ РЕЙТИНГ НА РІВНІ UAАА+

02.07.2019

БХФЗ ПІДТВЕРДИВ КРЕДИТНИЙ РЕЙТИНГ НА РІВНІ UAАА+

Незалежна рейтингова агенція «Кредит-Рейтинг» підтвердила довгостроковий кредитний рейтинг Борщагівського хіміко-фармацевтичного заводу на рівні uaAA+. Прогноз рейтингу – стабільний, що вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.

Рівень uaAА характеризує дуже високу кредитоспроможність підприємства порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Знак «+» означає проміжну категорію рейтингу відносно основних категорій.

Для оновлення кредитного рейтингу БХФЗ надав фінансову звітність за ІІ півріччя та 2018 рік в цілому, а також внутрішню інформацію у ході рейтингового процесу.

Зокрема, підвищенню рейтингу сприяють значні інвестиції у розвиток заводу, інформаційна відкритість та прозорість діяльності підприємства. Також позитивний вплив на рейтинг мають прибуткова операційна діяльність та значний досвід роботи керівного складу БХФЗ.

«Підтвердження кредитного рейтингу свідчить про ефективність та результативність підходу підприємства до його розвитку. Зокрема, високий рівень рейтингу допомагає пацієнтам та партнерам визначити найбільш стабільного представника фармацевтичного ринку, коментує Юлія Здаревська, генеральний директор БХФЗ. Якщо говорити про діяльність БХФЗ у 2018 році – попри складну економічну ситуацію в країні, ми інвестували майже 162 млн грн. у вдосконалення підприємства, а до кінця 2019 року плануємо вкласти понад 63 млн грн. на розвиток та реконструкцію виробництва».