الرئيسية / БХФЗ взяв участь у XIV міжнародній виставці та конференції «Птахівництво 2018»

26.09.2018

БХФЗ взяв участь у XIV міжнародній виставці та конференції «Птахівництво 2018»

10-14 вересня 2018 року ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ» взяв участь у XIV міжнародній виставці та конференції «Птахівництво 2018», що відбулася у Трускавці.

Виставка є одним із найбільш очікуваних галузевих заходів, адже збирає учасників не лише з України, але й інших країн світу.

«Птахівництво 2018» відвідали більше 700 учасників з України, Білорусі, Франції, Німеччини, Польщі, Угорщини, Бельгії, Індії та Південної Кореї.  У конференції взяли участь лідери сучасного аграрного ринку та птахівничих компаній. Окрім комерційних підприємств, до заходу також долучилися представники профільних міністерств.

БХФЗ представив на виставці лінійку власних ветеринарних препаратів.

«Ми почали розвивати цей напрямок у 2014 році. Наразі продуктовий портфель БХФЗ налічує 8 найменувань ветеринарних лікарських засобів. Протягом наступних 3-5 років ми очікуємо суттєве збільшення кількості сільськогосподарських тварин, адже вітчизняний аграрний сектор активно розвивається. Саме тому ми вважаємо цей напрямок досить перспективним та плануємо і надалі розвивати і розширювати портфель ветеринарних препаратів підприємства», – говорить Юлія Здаревська, генеральний директор БХФЗ.