الرئيسية / Вітаємо з 60-річним ювілеєм Євгена Олександровича Сову

Вітаємо з 60-річним ювілеєм Євгена Олександровича Сову

28.09.2020

Вітаємо з 60-річним ювілеєм Євгена Олександровича Сову

Друзі, сьогодні у нас свято! Вітаємо з 60-річним ювілеєм Євгена Олександровича Сову –  чудову людину, справедливого керівника, креативного творця, комерційного директора ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ»!

Євгене Олександровичу, за ті довгі роки, що Ви працюєте на ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ», нами всіма було пройдено важкий і тернистий шлях до нових звершень. Можливо, іноді ми помилялись, втрачали рівновагу і падали з ніг, проте, кожного разу підіймались та продовжували рух заради нашої мети. Це були неймовірні та незабутні роки спільної роботи, це все - історія успіху, досягнень та перемог. Ми стали першими в країні, хто впровадив у виробництво міжнародні стандарти GMP, нами було створено підприємство європейського рівня, але найважливіше: ми досягнули головної мети – забезпечили українців якісними та недорогими ліками. Це все наш обов’язок, наша робота, і Ви - невід’ємна, незмінна та рушійна сила цього механізму. Ваш глибокий погляд на речі, філософія, ідеї, концепції та чітке керівництво  втілили в життя нашу спільну мету.

З днем народження, Євгене Олександровичу! Бажаємо невичерпних життєвих сил, міцного здоров’я, добробуту в родині, успіхів у всіх сферах життя!

З повагою, колектив ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ»